Thuis

Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Is Elektrisch Co. van Zhejiangkripal, Ltd één van de nationale nieuwe high-tech die ondernemingen van het onderzoeken van, het produceren van en het verkopen van waterdichte elektrische, zwakstroom elektrische en nieuwe energie elektrische producten worden geïntegreerd.

Gevestigd in 1992, wordt Kripal nu geleidelijk aan de invloedrijke elektrische fabrikant in China na velen jaren goed ontwikkeling.

Met een groot merkeffect, Kripal de voltooide verkoop en het de dienstnetwerk met zijn producten uitgevoerd heeft om van Europa, Australië, Amerikaan, Afrika, Oceanië, Zuidoosten van Azië, en district van Hongkong, Ara en Taiwan over de hele wereld te houden. Kripal wordt toegekend de titel van „Beroemd de Uitvoermerk“.

Kripal heeft nu het fabrieksgebied 12000 m2 en arbeiders meer dan 500, waaronder meer dan 10 hogere ingenieurs, 30 professionele technicists en 30 hogere stafmedewerkers. De producten gaan de certificatie van Ce, CITIZENS BAND, UL, VDE, TUV, KEMA, SAA, SEMKO, RoHS, en CCC van China evenals kwaliteitsbeheersysteem zoals ISO9001 over.

Samengewerkt met binnenlandse en buitenlandse R&D-instellingen, ontwikkelde Kripal opeenvolgend meer dan 100 onafhankelijke intellectuele eigendommen; wat van hen werden met succes toegekend het nationale octrooi voor uitvinding en gebruiksmodellen als zijn goed prestaties. Kripal is nu geselecteerd als provinciaal technisch onderzoek en ontwikkelingscentrum en onderneming van de octrooidemonstratie door overheid.

Kripal hangt het ondernemingsprincipe aan van „Wetenschappelijk beheer, Onafhankelijke Innovatie, Coördinerende Samenwerking en Cultureel Merk“, houdt altijd geloof van „moraal eerste“, en vervult de kernwaarde van „dubbel-winstsamenwerking met klanten, die winst voor bedrijfeigenaars creëren, die rijk samen met arbeiders worden, maken de de bouwharmonie voor de maatschappij“ en de strijd voor de opdracht van „de droom van wereldberoemd elektromerk komen waar“.

 

Arbeiders: 650 (met inbegrip van arbeiders in Taizhou-fabriek)
 
Ingenieurs: meer dan 30
 
QA/QC: meer dan 20
 
Certificaat: CQC, CITIZENS BAND, Ce, VDE, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, ISO9001
 
De landruimte van het bedrijf: bedragen aan 25000m2
 
Wat wij: ontwerp van producten, de vormbouw die, productie van delen (injectie & ponsen), het assembleren,
de inspectie, het testen en enz. van producten

KRIPAL hangt het geloof aan - „wetenschappelijk beheer, onafhankelijke innovatie, coördinerende samenwerking, en cultureel merk“ en het ondernemingsprincipe - „wij vooruitgaat elke dag“.

 

 

China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

1. Vóór 1987.

 

    Onze Voorzitter M. Philip Lin werkte als vormingenieur in het Vormcentrum van Baixiang.

 

 

2. 1987 

 

     Wordt Elektrisch Co. van Yueqingsgaoshida, Ltd gelanceerd dat in laag voltage elektrische swithgear gespecialiseerd is. Op dat ogenblik is het geen veel groot bedrijf, zijn de belangrijkste producten stroomonderbreker (mcb&mccb), ac schakelaar, thermisch overbelastingsrelais.

 

 

3.  Uitbreidt de productielijnen, veranderden wij de firmanaam in de Industrie van Zhejiang Zhengjie

     Elektrisch Co., Ltd

 

 

4.  2004

 

     Aangezien het uitbreiden zich van zaken, de ruimte niet genoeg voor het kweken van bedrijf is, wordt de fabriek verplaatst naar de Industriezone van Daqiao in Yueqing (huidig adres). Het bedrijfswerkingsgebied breidt zich uit als stroomonderbreker, ac schakelaar, thermisch overbelastingsrelais, vlotterschakelaar, roterende schakelaar (isolator & omschakeling), eindkabeldoos, industriële stop, industriële contactdoos, industriële stopcontactdoos en enz.

 

 

5. 2010

 

    A. Als tijd die voorbijgaat, is de swtichgear markt van laag voltage verzadigd en begined aan stap in de Duurzame energie als net-Band zonne photovoltaic omschakelaar.

    B. wegens marketing vereisten, hebben wij de firmanaam als „Elektrisch Co. van Zhejiang KRIPAL, Ltd“ veranderd

    C. De nieuwe fabriek in Taizhou-stad, Zhejiang Provice is in het werken

 

 

6. 2013

 

  A. De nieuwe producten ontwikkelden zich: schakelaardisconnector met roestvrij staalbijlage, laag voltage industriële stop. contactdoos van de snel-verbindings de industriële stop

   B. de Waarde van de buitenlandse handelsverkoop die met 18,7% vergeleken met die van 2012 wordt verhoogd, en het is nieuwe mijlpaal in onze de groeiweg

 

Veilig Mechanisme, het Betere Leven.

 

China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

P.S.Mr hield Philip Lin vergadering met bedrijfstafmedewerkers.

Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : KRIPAL

Aantal werknemers : 500~700

Jaarlijkse omzet : 30000000-35000000

Opgericht Jaar : 1987

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang KRIPAL Electric Co., Ltd. Certificaten